Nyelvválasztás / Jazyk:   Magyar  /  Slovenský

  • image slide
  • image slide 2
  • image slide
  • image slide

GYAKORI KÉRDÉSEK

Miért ilyen olcsó?

Az egyéb technológiákhoz képest alacsony ár két pilléren nyugszik:
1. Az újszerű könnyűszerkezetes technológia nem tartalmaz hagyományos építőipari elemeket / tégla, betongerenda/, hiszen a vázszerkezet fából készül, azonban a hagyományos házak minőségi elvárásainak megfelelően.
2. A technológiának köszönhetően az építés jóval kevesebb emberi erőforrást igényel, így csökkentve a munkadíjakat.Ehhez járul hozzá összeszokott brigádjaink hatékony munkavégzése, amely szintén redukálja az erre fordítandó költségeket.

Milyen gyorsan lehet beköltözni?

Bármennyire is hihetetlenül hangzik, de ha az építtető egyszerű bejelentéses tervdokumentáció és megnyitott e-napló birtokában szerződést köt velünk, akkor a szerződéskötéstől számított 3 hónapon belül a ház beköltözhető állapotba kerül. /Jelenlegi megrendelések ütemezése végett 5 hónap a biztonságos vállalási határidőnk./

Milyenek a várható rezsiköltségek?

Átlagosan 30%-al alacsonyabbak az ilyen jellegű költségek a téglaház adataihoz összehasonlítva, ami a szerkezet rendkívül alacsony hőátadó képességének köszönhető.

Energetikailag mit tud az épület?

Kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, alacsony rezsiköltséggel.
Technológia fejlődésével párhuzamosan mi is gyakrabban alkalmazzuk a napelem és elektromos fűtőszőnyeges (kizárólag elektroszmog mentes) rendszereket.

Az alábbi táblázatban a hőszigetelési követelmények láthatóak:

Mértékegysége: W/mK. Az időegység alatt átjutó hő mennyiségét adja meg.

Minél kisebb az érték, annál jobb a hőszigetelés mértéke.

Követelmények
2006
2012
2015-től
2020
SYNTREND HÁZAK
Külső falak
0,45
0,3
0,24
0,20
0,12
Padlásfödém
0,3
0,2
0,17
0,14
0,13

Épületszerkezeteink már most tudják a 2020-as energetikai előírásokat!

Jobb, mint a téglaház?

A kérdés megválaszolását természetesen Önre bízzuk, azonban, ha röviden végiggondoljuk az egy négyzetméterre jutó árat, a beköltözési határidőt, a várható rezsiköltségeket, a felhasznált természetbarát anyagokat, a személyre szabottság végtelen lehetőségeit, azt gondoljuk, hogy a válasz nem lehet kétséges.

Felkeltettük az érdeklődését? Keressen meg bennünket, vagy kérjen árajánlatot!